Search Tags for blouses

Comment from Maggamwork:

For details what's app 📲+91-9502146631 #blouses

50 Seconds ago

Comment from MUZIPO KOZYATAGI:

Hareket eğitimi. Cimnastik. Oyun Grubu. Doğum günü partisi. Workshop www.muzipo.com

Comment from Maggamwork:

For details what's app 📲+91-9502146631 #blouses

2 Minutes ago

Comment from Laila Collection (LC):

PRINTED BLOUSE Material: Bubble Chiffon Free size (ikut ukuran yang dibawah) *Bahu : 15cm *Dada : 40cm *Labuh baju : 30cm RM30/pc Postage : RM8 SM//RM11 SS Berkenan tak girls? Haa jemputlah tengok kot2 tersukaa kan. Haaa lepastu bolehlaa pm laila cepat-cepat tau😉. Lambat pm rugii. Order cepat-cepat nanti boleh pakai pegi jenjalan tengok wayang bercuti dan sebagainyalahh. Whatssap laila sekarang 01119789958 #blouses #printedblouse #blousebagus #blousecorak #blousebubble #blousemurah #blousemalaysia

10 Minutes ago

Comment from Laila Collection (LC):

PRINTED BLOUSE Material: Bubble Chiffon Free size (ikut ukuran yang dibawah) *Bahu : 15cm *Dada : 40cm *Labuh baju : 30cm RM30/pc Postage : RM8 SM//RM11 SS Berkenan tak girls? Haa jemputlah tengok kot2 tersukaa kan. Haaa lepastu bolehlaa pm laila cepat-cepat tau😉. Lambat pm rugii. Order cepat-cepat nanti boleh pakai pegi jenjalan tengok wayang bercuti dan sebagainyalahh. Whatssap laila sekarang 01119789958 #blouses #printedblouse #blousebagus #blousecorak #blousebubble #blousemurah #blousemalaysia

13 Minutes ago

NEW!!! NEW!!! NEW!!! 💕 ________________________________________ 💝Irdina Plain Blouse Code: 3299 Material: ✅Cotton Linen (Tebal, Senang Iron, Tak Panas) Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 _________________________________________🌟Tangan Zip Sorok 🌟Depan Zip Sorok 10" Price : Rm65.00 Postage :free postage(SM)/add on Rm5.00(SS) #sayajual #sayajualblouse #sayajualblousmurah #sayajualblausmurah #sayajualblousecantik #blouses #blousmalaysia #blouses #blousmalaysia #blousmurahmalaysia #blausmalaysia #blausmurah #blaus #blausee #blousecantik #blouslawa #blouslabuhmalaysia #blousmurah2 #blouse #blousemalaysiamurah #blouseterkini #bloustermurah #blouseterkinionline #blauswudhukfriendly #wudhukfriendlyblouse #blausbffriendly #blausbreastfeeding #blousmurahmalaysia #blausmurahmalaysia #blouse #blausmoden #bynhazwani

14 Minutes ago

New arrival!! . Penny V3 Blouse . ★»PRICE: Rm40«★ Postage: Rm8/12ss . Free size fit S to L . Whtasapp ke : 019-5314899 019-5314899 019-5314899 . .Detail ukuran: Bahu-Tiada specific ukuran bahu, andaian sama ukuran dada kerana design batwing/butterfly Dada-46' Armhole 28' Pinggang-44' Punggung-46' Labuh baju-27.5' Panjang lengan-14 . Material: Moss crepe/ crepe **tidak jarang dan tidak panas **renda/lace keliling baju dan lengan **jahit sulam corak abstract yg cantik dan kemas **leher potongan bulat **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . #PennyV3Blouse #pennyblouse #blouses #blouse #blousemurah #blousecantikmurah

19 Minutes ago

New arrival!! . Penny V3 Blouse . ★»PRICE: Rm40«★ Postage: Rm8/12ss . Free size fit S to L . Whtasapp ke : 019-5314899 019-5314899 019-5314899 . .Detail ukuran: Bahu-Tiada specific ukuran bahu, andaian sama ukuran dada kerana design batwing/butterfly Dada-46' Armhole 28' Pinggang-44' Punggung-46' Labuh baju-27.5' Panjang lengan-14 . Material: Moss crepe/ crepe **tidak jarang dan tidak panas **renda/lace keliling baju dan lengan **jahit sulam corak abstract yg cantik dan kemas **leher potongan bulat **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . #PennyV3Blouse #pennyblouse #blouses #blouse #blousemurah #blousecantikmurah

19 Minutes ago

New arrival!! . Penny V3 Blouse . ★»PRICE: Rm40«★ Postage: Rm8/12ss . Free size fit S to L . Whtasapp ke : 019-5314899 019-5314899 019-5314899 . .Detail ukuran: Bahu-Tiada specific ukuran bahu, andaian sama ukuran dada kerana design batwing/butterfly Dada-46' Armhole 28' Pinggang-44' Punggung-46' Labuh baju-27.5' Panjang lengan-14 . Material: Moss crepe/ crepe **tidak jarang dan tidak panas **renda/lace keliling baju dan lengan **jahit sulam corak abstract yg cantik dan kemas **leher potongan bulat **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . #PennyV3Blouse #pennyblouse #blouses #blouse #blousemurah #blousecantikmurah

19 Minutes ago

New arrival!! . Penny V3 Blouse . ★»PRICE: Rm40«★ Postage: Rm8/12ss . Free size fit S to L . Whtasapp ke : 019-5314899 019-5314899 019-5314899 . .Detail ukuran: Bahu-Tiada specific ukuran bahu, andaian sama ukuran dada kerana design batwing/butterfly Dada-46' Armhole 28' Pinggang-44' Punggung-46' Labuh baju-27.5' Panjang lengan-14 . Material: Moss crepe/ crepe **tidak jarang dan tidak panas **renda/lace keliling baju dan lengan **jahit sulam corak abstract yg cantik dan kemas **leher potongan bulat **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . #PennyV3Blouse #pennyblouse #blouses #blouse #blousemurah #blousecantikmurah

19 Minutes ago

New arrival!! . Penny V3 Blouse . ★»PRICE: Rm40«★ Postage: Rm8/12ss . Free size fit S to L . Whtasapp ke : 019-5314899 019-5314899 019-5314899 . .Detail ukuran: Bahu-Tiada specific ukuran bahu, andaian sama ukuran dada kerana design batwing/butterfly Dada-46' Armhole 28' Pinggang-44' Punggung-46' Labuh baju-27.5' Panjang lengan-14 . Material: Moss crepe/ crepe **tidak jarang dan tidak panas **renda/lace keliling baju dan lengan **jahit sulam corak abstract yg cantik dan kemas **leher potongan bulat **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . #PennyV3Blouse #pennyblouse #blouses #blouse #blousemurah #blousecantikmurah

19 Minutes ago

New arrival!! . Penny V3 Blouse . ★»PRICE: Rm40«★ Postage: Rm8/12ss . Free size fit S to L . Whtasapp ke : 019-5314899 019-5314899 019-5314899 . .Detail ukuran: Bahu-Tiada specific ukuran bahu, andaian sama ukuran dada kerana design batwing/butterfly Dada-46' Armhole 28' Pinggang-44' Punggung-46' Labuh baju-27.5' Panjang lengan-14 . Material: Moss crepe/ crepe **tidak jarang dan tidak panas **renda/lace keliling baju dan lengan **jahit sulam corak abstract yg cantik dan kemas **leher potongan bulat **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . #PennyV3Blouse #pennyblouse #blouses #blouse #blousemurah #blousecantikmurah

19 Minutes ago

New arrival!! . Penny V3 Blouse . ★»PRICE: Rm40«★ Postage: Rm8/12ss . Free size fit S to L . Whtasapp ke : 019-5314899 019-5314899 019-5314899 . .Detail ukuran: Bahu-Tiada specific ukuran bahu, andaian sama ukuran dada kerana design batwing/butterfly Dada-46' Armhole 28' Pinggang-44' Punggung-46' Labuh baju-27.5' Panjang lengan-14 . Material: Moss crepe/ crepe **tidak jarang dan tidak panas **renda/lace keliling baju dan lengan **jahit sulam corak abstract yg cantik dan kemas **leher potongan bulat **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . #PennyV3Blouse #pennyblouse #blouses #blouse #blousemurah #blousecantikmurah

19 Minutes ago

New arrival!! . Penny V3 Blouse . ★»PRICE: Rm40«★ Postage: Rm8/12ss . Free size fit S to L . Whtasapp ke : 019-5314899 019-5314899 019-5314899 . .Detail ukuran: Bahu-Tiada specific ukuran bahu, andaian sama ukuran dada kerana design batwing/butterfly Dada-46' Armhole 28' Pinggang-44' Punggung-46' Labuh baju-27.5' Panjang lengan-14 . Material: Moss crepe/ crepe **tidak jarang dan tidak panas **renda/lace keliling baju dan lengan **jahit sulam corak abstract yg cantik dan kemas **leher potongan bulat **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . #PennyV3Blouse #pennyblouse #blouses #blouse #blousemurah #blousecantikmurah

20 Minutes ago

New arrival!! . Penny V3 Blouse . ★»PRICE: Rm40«★ Postage: Rm8/12ss . Free size fit S to L . Whtasapp ke : 019-5314899 019-5314899 019-5314899 . .Detail ukuran: Bahu-Tiada specific ukuran bahu, andaian sama ukuran dada kerana design batwing/butterfly Dada-46' Armhole 28' Pinggang-44' Punggung-46' Labuh baju-27.5' Panjang lengan-14 . Material: Moss crepe/ crepe **tidak jarang dan tidak panas **renda/lace keliling baju dan lengan **jahit sulam corak abstract yg cantik dan kemas **leher potongan bulat **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . #PennyV3Blouse #pennyblouse #blouses #blouse #blousemurah #blousecantikmurah

20 Minutes ago

New arrival!! . Penny V3 Blouse . ★»PRICE: Rm40«★ Postage: Rm8/12ss . Free size fit S to L . Whtasapp ke : 019-5314899 019-5314899 019-5314899 . .Detail ukuran: Bahu-Tiada specific ukuran bahu, andaian sama ukuran dada kerana design batwing/butterfly Dada-46' Armhole 28' Pinggang-44' Punggung-46' Labuh baju-27.5' Panjang lengan-14 . Material: Moss crepe/ crepe **tidak jarang dan tidak panas **renda/lace keliling baju dan lengan **jahit sulam corak abstract yg cantik dan kemas **leher potongan bulat **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . #PennyV3Blouse #pennyblouse #blouses #blouse #blousemurah #blousecantikmurah

21 Minutes ago

Mana Tidak kita jadi kuat BERANGAN macam Retiss gituu😂. Tengok laaa #RareDan sentiasa Update harga Borong pulak tuu😭.Saja nak Suruh kita Simpan Collection dorang cantik2 nie..Rase mcm Model kejap bila Pakai item dorang😅.Pastu dia bagi harga Borong Boleh Campur hanya Serendah Rm80 Free postage pulak😱?.So kalau nak harga Rm80 boleh campur item lain pulak tuuu..Bila Kuantiti Jadi 3 Helai ke atas terus Declare BORONG😂.Kita jadi panas tengok Team #RareDan asyik dok Share Pasal Borong Campur nie😤.Geram semua ada tahu dakkk😏.So better submit Order sekarang ok😉.Pm kita ok sementara Stok masih ada.bukan awak tak tahu laju macam mana item #RareDan nie haa😅 . 🌸Whatsapp : 019-3471141🌸 . #raredans #Raredan #teamraredan #Lazada #cardiganpanjang #floralskirt #floralcardigan #bootcutpalazo #palazoskirt #palazobigzise #qeshapalazo #wardaexclusive #setwardamurah #wardacardigan #blousemuslimah #blouses #muslimahattire #muslimahwear #bazaarmalaysia #bazarmurah #bazarmalaysia #bazaarpaknilmurah #bazaaronlinemalaysia #kakishoppingonline #malaysiaviral #jualanmurah #jualangudang #studentprice

23 Minutes ago

NEW!!! NEW!!! NEW!!! 💕 ________________________________________ 💝Irdina Plain Blouse Code: 3299 Material: ✅Cotton Linen (Tebal, Senang Iron, Tak Panas) Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 _________________________________________🌟Tangan Zip Sorok 🌟Depan Zip Sorok 10" Price : Rm65.00 Postage :free postage(SM)/add on Rm5.00(SS) #sayajual #sayajualblouse #sayajualblousmurah #sayajualblausmurah #sayajualblousecantik #blouses #blousmalaysia #blouses #blousmalaysia #blousmurahmalaysia #blausmalaysia #blausmurah #blaus #blausee #blousecantik #blouslawa #blouslabuhmalaysia #blousmurah2 #blouse #blousemalaysiamurah #blouseterkini #bloustermurah #blouseterkinionline #blauswudhukfriendly #wudhukfriendlyblouse #blausbffriendly #blausbreastfeeding #blousmurahmalaysia #blausmurahmalaysia #blouse #blausmoden #bynhazwani

32 Minutes ago